Siapa Daeng Travel?

Daeng Travel adalah anak syarikat Daeng Travel & Tours Sdn Bhd. Kami berpengalaman dalam bidang Pelancongan dalam dan luar negara. Matlamat utama kami adalah membuat semua orang bercuti dengan yakin.

Kami faham setiap orang mempunyai keinginan berbeza,sebab itu Fleksibel adalah menjadi keutamaan. Anda boleh mengubah Itinerari, bajet & permintaan mengikut kesesuaian. Semua ini agar anda dapat menikmati percutian dari awal hingga akhir dan menjadi memori sepanjang hayat.

Daeng Travel

Daeng Travel and Tours adalah syarikat milik entiti Bumiputera yang pakar dalam pakej pelancongan dan telah beroperasi selama lebih dari 6 tahun. Dengan tumpuan utamanya adalah di Sabah.

Syarikat kami adalah agensi pelancongan berdaftar di Malaysia dengan nombor pendaftaran syarikat: KPK / LN: 8529

Perkhidmatan utama kami merangkumi pakej pelancongan ke Kota Kinabalu dan Kundasang. Sejajar dengan pertumbuhan industri pelancongan, kami komited untuk meningkatkan mutu kualiti pakej pelancongan kami demi pelanggan bernilai kami.

Pakej pelancongan popular kami antara lain merangkumi pakej 4 hari 3 malam ke Sabah. Ini adalah pakej terbaik bagi mereka yang ingin menikmati percutian di Kota Kinabalu dan Kundasang. Dari bandar, pulau ke gunung, dengan banyak perkara yang harus dilakukan di antara kami, kami akan membawa anda ke sana untuk menikmati percutian yang terbaik. Bagi memudahkan ulasan, anda boleh melihat pakej pelancongan kami di sini: Pakej Sabah

Selain pakej pelancongan, kami juga memberi anda pilihan untuk menempah kereta anda melalui perkhidmatan penyewaan kereta kami. Anda boleh memilih untuk memandu sendiri atau menggunakan pemandu pengalaman kami sebagai pembantu pelancongan anda. Senarai penyewaan kereta boleh dilayari melalui pautan berikut: www.daengrentacar.com. Tempahan boleh dibuat melalui laman web tersebut dengan deposit sebagai pengesahan pembelian.

4.5
4.5/5

Sebab Memilih Daeng Travel

Bercuti dengan yakin

Mendapat banyak respon positif & menyediakan khidmat pelanggan 24/7.

Boleh dipercayai

Syarikat yang berdaftar dengan MOTAC dan merupakan ahli MATTA.

Fleksibel menjadi keutamaan

Menyediakan pakej yang fleksibel mengikut kesesuaian anda.

Persendirian lebih selesa

90% pakej kami adalah persendirian dengan harga mampu milik.

ms_MYBM