COMPANY TRIP

MENGAPA ANDA MESTI MEMILIH KAMI?

pengalaman

Dengan pengalaman lebih dari 6 tahun mengurus & menawarkan pakej pelancongan ke Kota Kinabalu, Semporna & Kundasang, Daeng Travel telah menguruskan percutian dari pelbagai syarikat tak kira kecil atau besar.

teratur

Sama ada anda melancong secara solo atau berkumpulan (syarikat, keluarga atau rakan), kami mempunyai kepakaran dalam menguruskan jadual percutian syarikat anda dengan lebih teratur.

MEMENUHI PERMINTAAN

Nikmati perjalanan anda ke Sabah dengan pemandu pelancong tempatan kami yang berpengalaman. Kami boleh memenuhi permintaan aktiviti, tempat tinggal, jenis kenderaan dan tempat makan yang syarikat anda inginkan. kepuasan anda adalah keutamaan kami

HARGA MENARIK

Pilih pakej menarik kami yang sesuai dengan pilihan anda. Dari bandar, pulau ke gunung, dengan banyak perkara untuk dilakukan. Kami akan berikan harga yang sesuai dengan bajet syarikat anda.

PEMBAYARAN

Pembyaran boleh dilakukan secara tunai dan pesanan kerajaan (ePerolehan / L.O). Mengikut keselesaan syarikat anda.

BEDAFTAR

Bagi memastikan keselamatan pelanggan, syarikat kami berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia (MOTAC) dan merupakan ahli Malaysia Association of Tour and Travel Agents (MATTA)

Hubungi kami untuk dapatkan quotation percutian syarikat anda sekarang!

Semuanya adalah PERCUMA

Galeri gambar

borang tempahan

daeng-aishah

Aisyah