tentang daeng travel

latar belakang kami

Daeng Travel and Tours adalah syarikat milik entiti Bumiputera yang pakar dalam pakej pelancongan dan telah beroperasi selama lebih dari 6 tahun. Dengan tumpuan utamanya adalah di Sabah.

Syarikat kami adalah agensi pelancongan berdaftar di Malaysia dengan nombor pendaftaran syarikat: KPK / LN: 8529

Perkhidmatan utama kami merangkumi pakej pelancongan ke Kota Kinabalu dan Kundasang. Sejajar dengan pertumbuhan industri pelancongan, kami komited untuk meningkatkan mutu kualiti pakej pelancongan kami demi pelanggan bernilai kami.

Pakej pelancongan popular kami antara lain merangkumi pakej 4 hari 3 malam ke Sabah. Ini adalah pakej terbaik bagi mereka yang ingin menikmati percutian di Kota Kinabalu dan Kundasang. Dari bandar, pulau ke gunung, dengan banyak perkara yang harus dilakukan di antara kami, kami akan membawa anda ke sana untuk menikmati percutian yang terbaik. Bagi memudahkan ulasan, anda boleh melihat pakej pelancongan kami di sini: Pakej Sabah

Selain pakej pelancongan, kami juga memberi anda pilihan untuk menempah kereta anda melalui perkhidmatan penyewaan kereta kami. Anda boleh memilih untuk memandu sendiri atau menggunakan pemandu pengalaman kami sebagai pembantu pelancongan anda. Senarai penyewaan kereta boleh dilayari melalui pautan berikut: www.daengrentacar.com. Tempahan boleh dibuat melalui laman web tersebut dengan deposit sebagai pengesahan pembelian.

pakej pelancongan kami

terus berhubung dengan kami

NO. TELIFON
+6010 669 7102 / +6088 213 494

EMAIL:
daeng.holiday@gmail.com

E34-2, First Floor, Block E Kepayan Perdana Commercial Centre, Jalan Kepayan 88200 Kota Kinabalu, Sabah Malaysia.

KPK/LN:8529
Scroll to Top